Zašto odabrati Jeftine selidbe Beograd

Zašto odabrati Jeftine selidbe Beograd

Vešti i efikasni u pakovanju i zaštiti stvari: Naši radnici za selidbe iskusni su za pakovanje, a sve vaše stvari će spakovati brzo i organizovano, osiguravajući da nema lomova na putu. Sve kutije za selidbe pravilno će biti označene, tako da vam raspakivanje uopšte neće biti problem.

Visokokvalitetni ambalažni materijali: Koristimo ambalažni materijal vrhunskog kvaliteta, uključujući jaku zaštitnu ambalažu i posebne kutije za pakovanje posuđa, umetničkih dela, antikviteta i ostalog dragocenog dobra. Naš čvrst ambalažni materijal čuva vaše predmete za domaćinstvo bezbednim tokom transporta. Bez obzira da li su u pitanju selidbe Beograd ili medjunarodne selidbe.

Najnoviji alati i oprema za pakovanje: Naš tim profesionalaca za pakovanje koristi najbolje i najnovije alate i opremu za pakovanje za uspešno i pažljivo rukovanje transportnom robom.

Zašto odabrati Jeftine selidbe BeogradPravovremena dostava: Razumemo koliko je vama i vašoj porodici teško bez predmeta za domaćinstvo dok ne stignu na novo odredište. Zbog toga se pobrinemo da vam prtljag bude dostavljen na vreme i prema vašim očekivanjima, tako da ne budete imali neprijatnosti.

Pristupačne cene: Nudimo naše usluge po povoljnim cenama selidbe koje odgovaraju svakom budžetu. Kontaktirajte nas kako biste dobili besplatnu ponudu.

Pouzdana agencija za selidbe: Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnošću stekli smo reputaciju jedne od najpouzdanijih kompanija za selidbe u Beogradu.

Visoko profesionalne usluge: Razvili smo standardne procese i profesionalne usluge koje vam mogu pomoći da vaše preseljenje bude bez muke. Naša mreža veza i resursa širom zemlje  i evropskih zemalja omogućava nam da vam ponudimo najbolje usluge selidbe i samo pozitivna iskustva, jer selidba ne mora da bude muka ni za nas, a ni za vas!

Postupak selidbe agencije Jeftine selidbe Beograd

Ako ste u procesu iseljavanja ili preseljavanja po Beogradu i tražite najpouzdanije usluge premeštanja, pretraga se završava sa izborom  naše agencije za selidbe.

Naš krajnji korak jednostavan i sistematski postupak preseljenja uključuje:

Zašto odabrati Jeftine selidbe BeogradPlaniranje unapred preseljenja: Nakon što se prijavite za selidbu sa nama, jedan od naših konsultanata za selidbe blisko sarađuje sa vama kako bismo razvili detaljan logistički plan za vašu selidbu. Ovo uključuje rešenje za planiranje, transport i skladištenje.

Planiranje dana preseljenja: Ceo proces selidbe će nadgledati nadzornik koji će se pobrinuti da svi neophodni aranžmani budu postignuti i dobro izvedeni.

Planiranje nakon preseljenja: Kada vaš prtljag stigne na novu lokaciju, naši radnici za selidbe će se pobrinuti da istovari i raspakuje sav vaš imetak, kako biste što pre ušli u svoju uobičajenu rutinu i vratili svakodnevnom životu.

Sigurnost vaših stvari tokom selidbe

U kompaniji Jeftine selidbe Beograd shvatamo da je najvažnija briga za sigurnost vaših stvari. Zato se malo brinemo dok premeštamo vašu robu na novu lokaciju.

Mi smo sertifikovano i provereno preduzeće za utovar i transport u Beogradu.
Uvek spakujemo i obrađujemo vaše stvari sa najvećom pažnjom.
Pod vašim nadzorom upravljamo celokupnim procesom pakiranja i selidbe.

Bez obzira da li menjate svoj dom ili poslovni prostor, možete se u potpunosti osloniti na nas! Budući da smo jedan od najpouzdanijih i najboljih agencija za selidbe u gradu, garantujemo 100% sigurnu selidbu predmeta za domaćinstvo ili industrijske robe. Naš cilj je postići 100% zadovoljstvo kupaca i razvijati doživotne odnose sa njima.

Stvari su osigurane, tako da nemate šta da brinete, angažujte nas za selidbe!!!

selidbe-studenata

Selidbe studenata – studentske selidbe

Napuštanje gnezda i odlazak na fakultet je uzbudljivo i zastrašujuće za tinejdžera. Ali to je stresno i za roditelje.

Šta treba da spakujete i koliko toga? Šta će mu on ili ona zaista trebati, i šta može biti odbačeno? Ove logističke odluke obično blede u poređenju s razdvojenom tjeskobom koja neminovno prati velike promene u životu tinejdžera.

Evo nekoliko korisnih saveta kako da uklonite deo stresa zbog prelaska na fakultet ili kako mi to profesionalci kažemo selidbe studenata to jeste takozvane studentske selidbe. Naša agencija Jeftine selidbe Beograd vrši selidbe studenata poznatije kao mini selidbe bilo u studentski dom ili bilo koju drugu lokaciju u Beogradu.

Pakovanje za studentske selidbe

Ovo je pravo vreme da vaš tinejdžer uradi popis svoje odeće. Sve što sedi u zadnjem dijelu ormara više od 6 mjeseci – donirajte u dobrotvorne svrhe. Prošlogodišnja bluza verovatno takođe neće izaći iz ormara na koledžu.

Dalje, razmislite o sezonama i planirajte unapred. Da li će joj trebati zimska odeća? Ako je to slučaj, spakujte ih u kutiju za selidbe (ne u kofer). U novom stanu, ili studentskom domu ih mogu držati u ormaru ili ormaru za skladištenje, a izaći kad se vreme pokaže.

Obavezno ne organizujte i spakujte sve za tinejdžera vezanog za fakultet. Ovo vodi samo do e-maila i telefonskih poziva sa pitanjem: „Gde je…?“. Izbegavajte ovaj scenario u potpunosti pakovanjem.

Upoznajte se na vreme sa novim cimerima

selidbe-studenataKontaktiranje novog cimera putem e-maila ili Facebooka jednostavno je ako je škola pružila učeniku vaše podatke i može vam uštedjeti puno problema na putu. Njih dvoje mogu se predstaviti i rešiti ko donosi mini frižider, televizor, stolicu za pasulj itd.

Ovaj brzi inicijalni kontakt onemogućava udvostručavanje uređaja, a takođe će njihov prvi sastanak učiniti manje nespretnim.

Svi znaju da je prostor za spavaonice često ograničen. Pomozite da vaše dete bude organizovano tokom celog semestra kupovinom organizatora za viseće ormare, nosača cipela i kočnice.

Priprema za dan kada krece selidba studenta

Ako sudentski dom ima program orijentacije, možda ste dobili poštu dobrodošlice poštom. Ako ne, pronađite novi stan na mreži, koja bi trebalo da sadrži lokaciju za spavanje i najbliži parking. Napravite malu fasciklu koja uključuje ove informacije, plus raspored orijentacije, i pošaljite je e-poštom pametnom telefonu tinejdžera. Tako ćete izbeći papirne dosije koji će se ionako izgubiti i ublažiti dolazak u studentski dom.

Korisni savet: Obično se možete obratiti kancelariji za upravljanje smeštajem unapred da biste saznali kako nabaviti bonove za hranu i povlastice za prevoz.

Spakujte ove stvari za sellidbu studenta

Podovi u spavaonicama mogu se usisati, ali ako nema letnjih stanovnika, stolovi i police mogu biti prašni od leta zanemarivanja. Obrišite sve dole, a zatim premestite dete. To bi mogao biti jedini put da soba dobije brisanje tokom celog semestra.

Komplet za prvu pomoć: Vaš tinejdžer može da vam se ruga, ali udarci, modrice i ogrebotine sa strana u studentskom domu lako će se rešiti ako imaju pribor za prvu pomoć. Može se sakriti u njihovom ormaru i obavezno uključite  i dezinfekciono sredstvo.

Sredstvo za pranje veša i statički plahti: Obično se prodaju po ceni u prodavnicama oko doma, a vaš tinejdžer neće shvatiti da mu treba Tide dok mu potpuno ne ponesta donji veš.

Ušni čepovi i maska za spavanje: Novi cimer može biti u heavi metalu ili ostati budan igrajući Clash royal do 6 ujutro. Imati mogućnosti buke i otklanjanja svetlosti biće ključno za očuvanje mira između dvoje stranaca.

Početna

Selidbe

Sa našom agencijom za selidbe, vaš svet je u sigurnim rukama.
Bakin stari set za čaj. Tatin novi televizor sa ravnim ekranom. Klinac i njegova omiljena plišana igračka. Čak i onu školjku sa plaže koju si pokupio na medenom mesecu. Jer tvoje stvari znače sve za vas, i oni znače sve i nama. Zbog toga će naš stručni tim za pakovanje ljubazno pakovati svaki deo vašeg sveta jednu po jednu stavku. I zašto nakon petnaest godina koliko radimo selidbe Beogad, možete pronaći stotine sretnih kupaca.

Tim Jeftine selidbe čine visoko kvalifikovani, dugoročni zaposleni koji se ponose svojim poslom. Mi smo stručnjaci u rukovanju i transportu svih vrsta nameštaja, krhkih i vrednih predmeta, uključujući specijalističke robe kao što su selidbe klavira i veliki sefovi. SelidbeMi uvek šaljemo ljude na besplatnu procenu selidbe kako bismo vam dali preciznu cenu selidbe i mi možemo obezbediti što više ljudi i vozila koliko to zahteva posao. Imamo širok spektar vozila spremnih za svaki radni odnos, a mi smo otvoreni sedam dana u nedelji, pon – ned 07:00 do 24:00. Takođe možemo da vas premestimo u kratkom roku i praznicima bez dodatnih troškova.

Sve je prilagođeno vašim potrebama

Jeftine selidbe je kompanija koja vam i Vašem preduzeću nudi uslugu koja je u potpunosti prilagođena vašim potrebama i zahtevima. Kada vam zatreba kompanija za selidbe Beograd, precizno ćemo precizno utvrditi šta vaš posao zahteva, a zatim mu dostavite tačno ono što vam je potrebno. Nijedan problem se ne može rešiti i nijedan posao nije suviše težak za nas. Kompanije za selidbe je dovoljno lako naći, ali ne svi oni su kao mi. Vaš posao, bilo da se radi o maloj selidbi ili prenošenju stvari sa lokacije za skladištenje u vaš dom, za nas je važno. Zato ćemo se odmah pojaviti, sa odgovarajućom opremom i pravilnim stavom. Sva posvećenost i veštine koje donosimo na našu veliku uslugu selidbe. Beograd može biti prenatrpan sa uslugama koje su, na površini, slične. Ali postoji samo jedne Jeftine selidbe i trudimo se da budemo bolji.

Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja

Jedan od najboljih načina za zaštitu nameštaja prilikom selidbe jeste delimično demontirati neke od većih komada i zatim obmotati razdvojene dijelove odvojeno radi bolje zaštite tokom prevoza stvari. Takođe, glavna struktura namještaja postaje lakša i sigurnija za nošenje i utovar u vozilo za selidbe (selidbe kombijem ili selidbe kamionom). Postoje i komadi nameštaja koji se moraju rastaviti jer jednostavno fizički ne mogu da izađu na vrata. Ako se prisetite kada ste kupovali nameštaj on je stigao u komadima i sastavljan je kod Vas. Samo da napomenemo da mi radimo dostavu namestaja iz Ikee, Emezete i sličnih salona i vršimo montažu u vašem stanu.

Rastavite nameštaj (demontaža i montaža) prilikom preseljenja u novi dom

Demontaža i montaža nameštajaKad god je to moguće, rastavite svoj veliki nameštaj za sigurnije i bezbedniju selidbu. Postoji mnogo razloga zbog kojih savetujemo da se uradi demontaža nameštaja i kasnije njegova montaža. Prvo zbog lakšeg prevoza stvari i same selidbe, a drugo zdravije je za vas koji prenosite nameštaj, ali i bezbednije za sam nameštaj.

Uklonite sve štitne elemente kao što su noge, ruke, dodaci ili ukrasi sofa, kauča, stolova itd. Ponekad takvi štapići u velikoj meri dopunjuju dimenziju komada, čime se komplikuje zadatak da se krećete oko uskih uglova ili uskih prolaza.

Lomljivi delovi nameštaja oprez tokom selidbe

Kad god je to moguće, uklonite staklena vrata, staklene police ili druge delove stakla sa vaših komada nameštaja. Ubacite te lako lomeće delove odvojeno, poželjno u papir za pakovanje, obloge sa vazdušastim jastučićima i ćebad.
Lomljivi elementi kao što su ukrasi takođe treba odvojiti, ako je moguće. Ako niste sigurni kako to učiniti bezbedno, onda je najbolje zaštititi te delikatne delove bez uklanjanja.
Držite bilo koji mali element za pričvršćivanje (vijci, navrtke, podloške, kliješta itd.) na sigurnom mestu tokom selidbe. Najbolje je čuvati ih u vrećicama sa zipom, a zatim svaku plastičnu vreću dodati odgovarajućem dielu nameštaja.

Napomene za monatžu i demontažu nameštaja

  1. Razmotrite pravljenje detaljnih fotografija nekog vašeg nameštaja pre nego što ga rastavite za pakovanje. Te fotografije će vam pomoći kasnije sa zadatkom ponovnog sklapanja.
  2. Pre nego što se odlučite da ih rastavite, konsultujte priručnike za konstrukciju vaših komada nameštaja. Ako ne držite priručnik, pokušajte pronaći uputstva za demontažu na internetu ili kontaktirati lokalnu prodavnicu nameštaja za pomoć, ali najbolje je da se obratite nama, jer mi smo Jeftine selidbe i u svom timu imamo profesionalnog stolara.
  3. Ne rizikujte oštećenje delova nameštaja koji su preskupi ili vredni. Ako je zadatak za demontažu i ponovnu montažu previše za vas, obratite se iskusnim agencijama za selidbe za pomoć nameštaja za pomoć.
Cene selidbe

Kako do selidbe?

 Ako se selite, bilo da je to selidba stana ili selidba kancelarije, treba vam pomoć za pakovanje i utovar stvari, ili vam treba neki prevoz stvari pojedinačno Jeftine selidbe Beograd su uvek tu za Vas. Evo u nekoliko koraka kako lako da dođete do selidbe.

Lako do selidbe sa nama

Korak 1: Kontaktirajte nas za besplatnu procenu selidbe

U većini slučajeva direktor naše agencije Jeftine selidbe Beograd dolazi kod vas kako bi vide sa kojom količinom stvari treba da se organizuje selidba. Konsultujemo se o svim pojedinostima sa vama. U obzir uzimamo sve aspekte koji će uticati na selidbu, uvažavajući sve vaše želje i zahteve. Tada ćemo Vam reći kolika je cena selidbe, i apsolutno nema skrivenih troškova, tako da smo sigurni da ćete baš nas izabrati za selidbe svoje imovine.

Korak 2: Na dan selidbe naš tim dolazi kod Vas na čelu sa vođom, onim koji organizuje selidbe, a to je u većini slučajeva direktor Petar Petrović, koji je već upoznao svoj tim sa strategijom i načinom na koji će se selidba odvijati. Stvari s epakuju i tovare u kamion ili kombi. Ako je u pitanju selidba teških i specijalnih tereta ili selidba klavira, tehnički smo opremljeni i imamo iskustva sa stkvim selidbama.

Korak 3: Kada završimo sa pakovanjem i utovarom u vozila, krećemo na novu lokaciju

 

Korak 4: Dolazak na novu lokaciju, istovar stvari u prostorije po rasporedu kako smo se dogovorili. U dogovoru sa vama možemo da raspakujemo sve stvari ili da prepustimo vama da se sami raspakujete.
A što se ne bi opustili i ostavili nama da sve raspakujemo
Korak 5: Brzo i efikasno raspakujemo stvari. Kada naša ekipa raspakuje stvari možete odmah na licu proveriti da li se nešto oštetilo. ZA sva oštećenja mi snosimo odgovornost.
Kada se završi sve , pa i raspakivanje, ostaju papiri, kutije i drugi otpad koji treba ukloniti. Naravno da ćemo se i za takve stvari pobrinuti.
Agencija Jeftine selidbe Beograd je za vas najbolji izbor za selidbe.