Selidbe

Sa našom agencijom za selidbe, vaš svet je u sigurnim rukama.
Bakin stari set za čaj. Tatin novi televizor sa ravnim ekranom. Klinac i njegova omiljena plišana igračka. Čak i onu školjku sa plaže koju si pokupio na medenom mesecu. Jer tvoje stvari znače sve za vas, i oni znače sve i nama. Zbog toga će naš stručni tim za pakovanje ljubazno pakovati svaki deo vašeg sveta jednu po jednu stavku. I zašto nakon petnaest godina koliko radimo selidbe Beogad, možete pronaći stotine sretnih kupaca.

Tim Jeftine selidbe čine visoko kvalifikovani, dugoročni zaposleni koji se ponose svojim poslom. Mi smo stručnjaci u rukovanju i transportu svih vrsta nameštaja, krhkih i vrednih predmeta, uključujući specijalističke robe kao što su selidbe klavira i veliki sefovi. Mi uvek šaljemo ljude na besplatnu procenu selidbe kako bismo vam dali preciznu cenu selidbe i mi možemo obezbediti što više ljudi i vozila koliko to zahteva posao. Imamo širok spektar vozila spremnih za svaki radni odnos, a mi smo otvoreni sedam dana u nedelji, pon – ned 07:00 do 24:00. Takođe možemo da vas premestimo u kratkom roku i praznicima bez dodatnih troškova.

Sve je prilagođeno vašim potrebama

Jeftine selidbe je kompanija koja vam i Vašem preduzeću nudi uslugu koja je u potpunosti prilagođena vašim potrebama i zahtevima. Kada vam zatreba kompanija za selidbe Beograd, precizno ćemo precizno utvrditi šta vaš posao zahteva, a zatim mu dostavite tačno ono što vam je potrebno. Nijedan problem se ne može rešiti i nijedan posao nije suviše težak za nas. Kompanije za selidbe je dovoljno lako naći, ali ne svi oni su kao mi. Vaš posao, bilo da se radi o maloj selidbi ili prenošenju stvari sa lokacije za skladištenje u vaš dom, za nas je važno. Zato ćemo se odmah pojaviti, sa odgovarajućom opremom i pravilnim stavom. Sva posvećenost i veštine koje donosimo na našu veliku uslugu selidbe. Beograd može biti prenatrpan sa uslugama koje su, na površini, slične. Ali postoji samo jedne Jeftine selidbe i trudimo se da budemo bolji.

Demontaža i montaža nameštaja

Jedan od najboljih načina za zaštitu nameštaja prilikom selidbe jeste delimično demontirati neke od većih komada i zatim obmotati razdvojene dijelove odvojeno radi bolje zaštite tokom prevoza stvari. Takođe, glavna struktura namještaja postaje lakša i sigurnija za nošenje i utovar u vozilo za selidbe (selidbe kombijem ili selidbe kamionom). Postoje i komadi nameštaja koji se moraju rastaviti jer jednostavno fizički ne mogu da izađu na vrata. Ako se prisetite kada ste kupovali nameštaj on je stigao u komadima i sastavljan je kod Vas. Samo da napomenemo da mi radimo dostavu namestaja iz Ikee, Emezete i sličnih salona i vršimo montažu u vašem stanu.

Rastavite nameštaj (demontaža i montaža) prilikom preseljenja u novi dom

Kad god je to moguće, rastavite svoj veliki nameštaj za sigurnije i bezbedniju selidbu. Postoji mnogo razloga zbog kojih savetujemo da se uradi demontaža nameštaja i kasnije njegova montaža. Prvo zbog lakšeg prevoza stvari i same selidbe, a drugo zdravije je za vas koji prenosite nameštaj, ali i bezbednije za sam nameštaj.

Uklonite sve štitne elemente kao što su noge, ruke, dodaci ili ukrasi sofa, kauča, stolova itd. Ponekad takvi štapići u velikoj meri dopunjuju dimenziju komada, čime se komplikuje zadatak da se krećete oko uskih uglova ili uskih prolaza.

Lomljivi delovi nameštaja oprez tokom selidbe

Kad god je to moguće, uklonite staklena vrata, staklene police ili druge delove stakla sa vaših komada nameštaja. Ubacite te lako lomeće delove odvojeno, poželjno u papir za pakovanje, obloge sa vazdušastim jastučićima i ćebad.
Lomljivi elementi kao što su ukrasi takođe treba odvojiti, ako je moguće. Ako niste sigurni kako to učiniti bezbedno, onda je najbolje zaštititi te delikatne delove bez uklanjanja.
Držite bilo koji mali element za pričvršćivanje (vijci, navrtke, podloške, kliješta itd.) na sigurnom mestu tokom selidbe. Najbolje je čuvati ih u vrećicama sa zipom, a zatim svaku plastičnu vreću dodati odgovarajućem dielu nameštaja.

Napomene za monatžu i demontažu nameštaja

  1. Razmotrite pravljenje detaljnih fotografija nekog vašeg nameštaja pre nego što ga rastavite za pakovanje. Te fotografije će vam pomoći kasnije sa zadatkom ponovnog sklapanja.
  2. Pre nego što se odlučite da ih rastavite, konsultujte priručnike za konstrukciju vaših komada nameštaja. Ako ne držite priručnik, pokušajte pronaći uputstva za demontažu na internetu ili kontaktirati lokalnu prodavnicu nameštaja za pomoć, ali najbolje je da se obratite nama, jer mi smo Jeftine selidbe i u svom timu imamo profesionalnog stolara.
  3. Ne rizikujte oštećenje delova nameštaja koji su preskupi ili vredni. Ako je zadatak za demontažu i ponovnu montažu previše za vas, obratite se iskusnim agencijama za selidbe za pomoć nameštaja za pomoć.

Kako do selidbe?

 Ako se selite, bilo da je to selidba stana ili selidba kancelarije, treba vam pomoć za pakovanje i utovar stvari, ili vam treba neki prevoz stvari pojedinačno Jeftine selidbe Beograd su uvek tu za Vas. Evo u nekoliko koraka kako lako da dođete do selidbe.

Lako do selidbe sa nama

Korak 1: Kontaktirajte nas za besplatnu procenu selidbe

U većini slučajeva direktor naše agencije Jeftine selidbe Beograd dolazi kod vas kako bi vide sa kojom količinom stvari treba da se organizuje selidba. Konsultujemo se o svim pojedinostima sa vama. U obzir uzimamo sve aspekte koji će uticati na selidbu, uvažavajući sve vaše želje i zahteve. Tada ćemo Vam reći kolika je cena selidbe, i apsolutno nema skrivenih troškova, tako da smo sigurni da ćete baš nas izabrati za selidbe svoje imovine.

Korak 2: Na dan selidbe naš tim dolazi kod Vas na čelu sa vođom, onim koji organizuje selidbe, a to je u većini slučajeva direktor Petar Petrović, koji je već upoznao svoj tim sa strategijom i načinom na koji će se selidba odvijati. Stvari s epakuju i tovare u kamion ili kombi. Ako je u pitanju selidba teških i specijalnih tereta ili selidba klavira, tehnički smo opremljeni i imamo iskustva sa stkvim selidbama.

Korak 3: Kada završimo sa pakovanjem i utovarom u vozila, krećemo na novu lokaciju

 

Korak 4: Dolazak na novu lokaciju, istovar stvari u prostorije po rasporedu kako smo se dogovorili. U dogovoru sa vama možemo da raspakujemo sve stvari ili da prepustimo vama da se sami raspakujete.
A što se ne bi opustili i ostavili nama da sve raspakujemo
Korak 5: Brzo i efikasno raspakujemo stvari. Kada naša ekipa raspakuje stvari možete odmah na licu proveriti da li se nešto oštetilo. ZA sva oštećenja mi snosimo odgovornost.
Kada se završi sve , pa i raspakivanje, ostaju papiri, kutije i drugi otpad koji treba ukloniti. Naravno da ćemo se i za takve stvari pobrinuti.
Agencija Jeftine selidbe Beograd je za vas najbolji izbor za selidbe.