Selidbe klavira ili prevoz i prenos klavira je jedna od naših mnogobrojnih usluga selidbe u Beogradu. Imati klavir u kući, što znači da je dobar zvuk, fina muzika uvek tu prisutna. Često kada razgovaramo sa korisnicima naših usluga postoji neki strah od transporta klavira, selidbe pianina.

Nemojte dopustiti da želja deteta da nauči da svira klavir ostane neostvarena zbog straha od njegovog pomeranja ili selidbe. Naša agencija za selidbe – Jeftine selidbe Beograd smatra da ne mogu postojati tehnički uslovi kao prepreka za očaravajuće zvuke i dobru muziku. Odmah da napomenemo da selidba klavira nije nimalo laka, ali sa nama je sve lakše.

Selidbe klavira bez oštećenja

Selidbe klavira i pianinaPostoji dosta specifičnosti u prevozu i prenosu klavira, klavir ili pianino se računaju u specifične ili specijalne terete i cena selidbe klavira se određuje posebno.

Klavir ili pianino nisu samo običan veliki komad nameštaja. Klavir je krhka i nešna stvar sa kojom se mora pažljivo postupati, a pažljivije što je instrumet stariji a samim tim i skuplji. U ovom slučaju kada je u pitanju selidba klavira naša ekipa će preduzeti sve neophodne mere kako bi vaš klavir bio preseljen bez ogrebotine i netaknut.

Iskustvo u selidbama klavira i pianina

Naš stručni tim za selidbe zna kako da se snađe u svim nepredviđenim situacijama, kako provući klavir kroz uska vrata i prolaze, neprolaznim uskum hodnicima i stepeništima, izneti ga ili spustiti sa visokih spratova. Posedujemo neophodne pomoćne alate za zaštitu, pakovanje i što je najvažnije dugogodišnje iskustvo u ovakvim poslovima.

Sva naša vozila su opremljena za što pouzdaniji prevoz i prenos klavira, tapacirana i zaštićena iznutra za komforne i sigurne selidbe klavira.

ZA sve selidbe teških i specijalnih tereta stojim vam na raspolaganju 24 sata dnevno svih 7 dana u nedelji. Kontaktirajte nas da se dogovorimo za besplatnu procenu selidbe klavira, koncertnih klavira, pianina i drugih muzičkih uređaja.