Selidbe Novi Beograd

Danas u Beograd kada su u pitanju selidbe po Beogradu sve je veća potražnja za usluge selidbe Novi Beograd. Najveća beogradska opština danas se vezuje za urban, moderan način života, ali za uspešan biznis. zato ne samo da imamo posla oko selidbi na Novi Beograd fizičkih lica već su tu i selidbe firmi i kancelarija na Novom Beogradu.
Naselje koje je nastalo od močvare, izgrađeno je na levoj obali Save, a ko početak poznat je datum 11 april 1948 godine. Tada se sve radilo ručno, a Novi Beograd podigli su tadašnji brigadiri. Od samog početka nastajanja naselja do danas Novi Beograd se širio, rastao i gradio munjevitom brzinom.

Novi Beograd, blokovi i soliteri

Od samog početka dominira arhitektura višesprtanica gde je smešten veliki deo stanovnika. Nama nije problem da Vas preselimo bez obzira na kom ste sprtau, kao i da li je lift mali, ili ne radi baš onda kada vame je potreban za vašu selidbu. Tu su veliki kompleksi solitera koji su nicali jedan za drugim, kao što je Sdutentski grad, stambene jedinice na Tošinom bunaru, Palata federacije. Godinama kasnije izgrađeni su velelepni objekti koji su danas simboli Novog Beograda, a takvu suGenex kula, zatim Palata Centralnog komiteta, Sava Centar. zgrada Centralnog komiteta danas je ogroman moderni tržni centar.

Za selidbe u Novom Beogradu – agencija Jeftine Selidbe Beograd 24 /7 / 365 stoji Vam na raspolaganju. Pozovite nas za besplatnu procenu

Selidbe Novi BeogradNovi Beograd se i dalje širi, a prvi veliki trgovački centri su izgrađeni u Beogradu kao Delta Siti ili Ušće. Beogradska arena koja je prostor gde se održavaju nakveži koncerti i evropska i svetska sportska takmičenja. Poslovne zgrade su sve češće, a već su zakupljene i rasprodate u početnoj fazi izgradnje. Novi Beograd dobija izgled kao poslovni centar grada Beograda. Široki pregledni bulevari, ali i auto-put koji prolazi kroz sami centar odaju utisak stalnog kretanja, užurbanosti i dinamike. Za razliku od nekadšnjih solitera namenjeni više radničkoj klasi , danas se zidaju moderne i luksuzne zgrade za stanovanja na Novom Beogradu. Zbog toga i naša agencija za selidbe Jeftine selidbe Beograd posebnu pažnju obraća na usluge selidbe Novi Beograd. Mi vršimo selidbe poslovnih prostora, prevoz svih vrsta tereta i njihov utovar i istovar, prevoz i selidbe klavira i pianina u Beogradu.

Ako Vam je dosta gužvi i životau teskobnom i skučenom prostoru, naša preporuka je da se preselite na Novi Beograd, moderni centar grada Beograd koji ima sve što treba, dobar provod i poslovni deo.

Sigurno ćete naći svoje mestu u nekom naselju u Beogradu kod Fontane, Studentskog grada, Tošinom bunaru, Bežaniji, negde u čuvenim Blokovima. Naša agencija za selidbe Jeftine selidbe Beograd preseliće vas po najboljoj ceni selidbe u Beogradu.