Selidbe inostranstvo ili medjunarodne selidbe su pored selidbi u Beogradu posao za koji smo najviše angažovani i traženi. Selidbe inostranstvo su mnogo zahtevnija usluga jer su tu radi o preseljenju iz jedne zemlje u drugu, svaka zemlja ima neka svoja pravila i zakone, pa je potrebno imati sređenu dokumentaciju. Razlog više da nas angažujete je to što mi za vas odradimo komplpetnu dokumentaciju i naravno povoljne cene selidbe. Medjunarodne selidbeMi se selidbama po inostranstvu bavimo godinama i posedujemo neophodno iskustvo i znanje za obavljanje jedne ozbiljne selidbe. Zamislite situaciju da ste se lepo natovarili i krenuli, a onda na granici počnu da vas vraćaju jer nemate uredne papire, niste pravilno obelizili kartonske kutije, napravili spisak stvari i slično.

Jeftine selidbe Beograd završavaju sve papire umesto Vas!

Tek onda shvatite da medjunarodna selidba nije ista kao selidba koja se odvija iz jednog u drugi grad u istoj zemlji. Ovo je selidba između gradova različitih država, što je svakako komplikovanije. Očekuje vas prelaz jedne ili više medjudržavnih granica.

Šta je sve potrebno za selidbe inostranstvo

 1. Dozvole, papiri i razna dokumenta u zavisnosti u koju državu se selite
 2. Svaka država ima neke svoje specifične uslove koje treba ispuniti
 3. Troškovi i takse koje treba platiti
 4. Pravilno spakovane stvari
 5. Carinske, ali i necarinske procedure kojih se morate pridržavati
 6. Osiguranje stvari
 7.  Dozvola za medju narodni transport
 8. Tehnički ispravna i novija vozila za putavanja hiljadama kilometara

Ima još, ali da vas više ne plašimo, ili možda razmišljate što bi nosili stvari sa sobom. Razloga je dosta ako zanemarimo one materijalne prirode, garderoba vam je potrebna, za neke stvari ste sigurno emotivno vezani. Tu su knjige, umetnicka dela ili nešto što ste godinama skupljali.

Ako mislite da možete sami da organizujete svoju selidbu, možete probati, ali naša agencije Jeftine selidbe Beograd sa dugogodišnjim iskustvom selidbi u inostranstvu je najbolji izbor. U okviru selidbe imate i paket pratećih usluga:

Usluge selidbe po inostranstvu

 1. Utovar i preuzimanje stvari na vašoj adresi
 2. Istovar i isporuka stvari na novoj adresi
 3. Sređivanje dozvola i dokumentacije
 4. Carinske procedure
 5. Magacin za skladištenje i čuvanje robe

Preselite se sa nama bilo gde u inostrastvu ili se iz bilo koje zemlje vratite u Srbiju.