Selidbe poslovnog prostora (selidbe firmi) su malo zahtevnije nege selidbe stambenog prostora i ovde efikasnost dolazi do izražaja. Dobra organizacija i brza selidba gde je svaki trenutak dragocen, jer svako odugovlačenje sa selidbom pravi dodatne troškove za firmu koju selite. Zbog preseljenja poslovnog prostora firma ne može normalno da funkcioniše, što za njih predstavlja gubitak. Da bi izbegli gubitke sve moramo dobro isplanirati, dogovoriti se vremenskim rokovima i terminima.

Vaše poslovanje ne sme da trpi gubitke zbog selidbe

Kako do efikasne selidbe firme, kancelarije, poslovnog prostora

Da bi sve bilo na vreme i da ne bi mnogo dangubili, sve akcije se moraju isplanirati i uskladiti sa vašim poslovnim obavezama, radnim vremenom i ostalim faktorima od kojih zavisi selidba. Kada napravimo plan i dogovorimo termin selidbe, dolazimo i preuzimamo vaše stvari i u najkraćem mogućem roku selimo ih na drugu adresu. Naša preporuka je da se odlučite za selidbu po principu ključ u ruke. To podrazumeva da naš profesionalni tim demontira vaš celokupni nameštaj i pripremi ga za transport. Zatim se pakuje sav kancelarijski materijal, dokumentacija i arhiva u kutije koje se pečate, a na svakoj kutiji se stavlja etiketa koja detaljno opisuje njen sadržaj. Zamislite situaciju da se nešto od dukumentacije izgubi, sa nama je to nemoguće.

Sledeći korak je utovar u naša specijalno tapacirana vozila za selidbe, prevoz, raspakivanje i raspored prema instrukcijama koje ste na dali. Po vašoj želji sve će biti montirano i raspoređeno.

Selidbe kancelarija – možete uključiti i svoje radnike

selidbe poslovnog prostoraIz našeg bogatog iskustva u selidbama poslovnih prostora predlažemo da se zaposleni u firmi angažuju kako bi spakovali svoje stvari sa stolova i predmete na kojima rade. Od njih se ne traži nikakv fizički napor, već samo pakovanje svojih stvari, kako bi kasnije lakše odmah nastavili sa radom na novoj lokaciji.

Selimo male i velike firme, bez obzira kolika je površina poslovnog prostora velika. Budite sigurni da velike firme možemo da preselimo od petka do ponedeljka i da sasvim normalno nastavite svoj rad kao da se ništa nije ni desilo. Uveravamo vas da do prekida poslovnih aktivnosti neće doći.

Selidbe mašina,  proizvodnih pogona

Kod selidbe firmi koje se bave proizvodnjom, česte su usluge selidbe specijalnih i teških tereta, selidbe mašina. ZA takve selidbe potrebna je adekvatna oprema, iskustvo, mi smo preseljavali i čitava fabrička postrojenja.

Odvoz nepotrebnih stvari

Prilikom preseljavanja poslovnog prostora uvek se tu nađe dosta stvari koje nisu više potrebne, od rashodovanih uređaja, nameštaja koji je dotrajao. Sve ćemo vam to apsoputno i potpuno besplatno odvesti na deponiju, ili na drugo mesto po vašoj želji.

Jeftine selidbe Beograd je firma koja garantuje za kvalitet svojih usluga, štete se ne dešavaju, ali iako se dese budite potpuno sigurni da ćete biti obeštećeni.

Kontaktirajte nas, mailom, telefonom, za procenu selidbe i dogovor.