Jedna od najtraženijih zemalja za selidbe u poslednje vreme osim za selidbe Nemacka je i usluga selidbe Austrija. Dok je u Nemačkoj nedotstak radne snage, posebno medicinskog osoblja popularizovao ovu zemlju za iseljenje i selidbe, Austija je zemlja sa visokim standardom i razvijenom ekonomijom. Beč je nekoliko godina za redom proglašavan za najbolji svetski grad za život, pa stoga i ne čudi interesovanje za selidbe u Beč. odnosno iseljenje u Austriju.

Jeftine selidbe Austrija

Selidbe Austrija, Beč, Austrija Srbija AustrijaZato naša agencija za Jeftine selidbe Beograd vrši medjunardone selidbe, a jedna od usluga su i selidbe Austrija, najčešće selidbe Beč. Ono što nas preporučuje za obavljane usluge na visokom nivou je velikiibroj selidbi u inostranstvo, pozdanost i kvalitet naših vozila, a samim tim i usluga. Na raspolaganju smo vam za selidbe u Beč i Austriju svakim danom u bilo koje vreme. Selidbe organizujemo prema vašim terminima i rokovima koji vam odgovaraju. Sve dogovore oko selidbe ćemo ispoštovati, a naš naziv nije samo Jeftine Selidbe kao marketinški trik, već ćete dobiti jeftine selidbe Austrija.

Osim Beča imali smo i potražnju za selidbama Salzburg, Grac, Klagenfurt, Linc, Inzbruk, a osim selidbe Austrija Srbija, selidbe se obavljaju po potrebi u tom delu Evrope i okolnim zemljama Slovačka, Slovenija, Italija, Mađarska, Češka, Švajcarska, Italija.

Na vama je da izaberete nekoliko tipova usluga koje nudimo za selidbe, od toga da mi sve radimo (selidba ključ u ruke) ili delimično sa vašim učešćem (pakovanje, utovar, istovar, raspakivanje)

Selidbe Srbija Austrija

Za one koji se sele iz Srbije u Austriju, po dolasku treba da se prijave u roku od tri dana na novoj adresi. Da znate da ima razlike za građane koji dolaze iz Eu, i mas koji dolazimo van EU. zavisno od vašeg boravka u Austriji. Nakon selidbe u Austriju obezbedite sebi zdravstevno osiguranje i otvorite račun u banci.

Ako ste se uplašili oko papirologije, carina i ostalog, naša agencija za selidbe će vam završiti svu neophodnu papirologiju. Nema šta da brinete samo se javite agenciji za selidbe  – Jeftine Selidbe Beograd.