Mi ne samo što imamo naziv firme Jeftine selidbe Beograd – mi smo stvarno pouzdana i sigurna (sve vaše stvari su osigurane) agencija za selidbe u Beogradu, uz pristpačne cene i sigurnost koju pružamo smo najbolji izbor za selidbe Beograd.

Zašto su Jeftine selidbe Beograd pravi izboor?

Jeftine selidbe BeogradMi smo već dugo prisutni kao konkurentna agencija za selidbe. Iza sebe imamo ogroman broj izvedenih selidbi, što selidbi stanova, selidbi kuća, selidbi firme i poslovnih prostora. Godinama naša agencija raste, povećamo broj vozila i kvalitet voznog parka. Stičemo iskustvo u selidbama, imamo ljude koji nisu sakupljeni s koca i konopca već kod nas rade godinama. NJihovo iskustvo u radu i prenosu vaših stvari grantuje bezbezbednost vas i vaše imovine. U svakom trenutku imamo rešenje za bilo koju situaciju, čak i onda i onu koja Vama izgleda kao nemoguća misija. Tako nešto kod nas ne postoji.

Jeftine selidbe Beograd nisu samo poznati po selidbama u Beogradu, već i medjunarodnim selidbama. Da li jedna obična agencija može da se upusti da prevaljuje hiljade kilometar i organizuje medjunarodne selidbe. Za takve selidbe potrebno je pouzadano vozilo, sigurni vozači, dobra logistika, jer tu ima dosta pairologije koju treba srediti.

Mi smo jeftini i selimo bukvalno sve

Osim standardnih selidbi tu su i selidbe teških i specijalnih tereta koji po težini ili gabaritu ne spadaju u osnove kućne stvari. Ako vam treba prenos i selidba klavira, sefa, TA peci, neke teške mašine i slično. U našem timu imamo čoveka koji je profesionalni stolar, koji će vaš nameštaj demontirati i na kraju ponovo složiti. Sve vaše stvari su dobro žaštićene naročito one koje nisu spakovane u kutije za selidbe.

Jeftine selidbe BeogradI dolazimo do glave stavke koja u kombinaciji sa svim ostalim našim prednostima činu upravo nas jedinstveni – Jeftine selidbe Beograd a to je stavka selidbe cena. On što je najvažnije je kod nas a to je da se mi držimo dogovora i ugovora koji popisujemo sa Vama. Što zanči da nema korekcija cene selidbe u toku procesa selidbe, verujte nam na reč 90% agencija za selidbe ( da ih tako nazovemo) zna da u pola selidbe podigne cenu, pa nekda čak i da je duplira. To Vam stvara velike neprijatnosti u toku preseljenja, a i zna da bude dobar udarac na finansije.

Besplatna procena selidbe – sve crno na belo

Pozovite nas za besplatnu procenu selidbe i imaćete sve jasno crno na belo, od početka do kraje usluge, kao i cenu selidbe. Imate mogućnost da se odlučite za više različitih tipova usluge, ali naša preporuka je ključ u ruke, gde čak i ne morate da budete prisutni tokom selidbe. Dovoljno je da da nam date neke početne instrukcije, kažete gde  i kako hoćete da neke stvari postavimo, i slobodni ste. Sve nepotrebne stvari ćemo besplatno odvesti na deponiju.

Ako vršite neke izmene u stanu, il još nemožete potpuno da se preselite, možete svoje stvari skladištiti kod nas u magacinu.

Kao što vidite, naša usluga je apsolutno kompletna, transparentna i osigurana.

Zato ako planirate selidbe u Beogradu, inostranstvu, firme, kuce, stane ili bilo čega drugog – izbor broje jedan su Jeftine selidbe Beograd.

Neka prelazak u novi dom za Vas ne bude samo ružna uspomena, već trenutak sreće i radosti i novo poglavlje u vašem životu.