Selidbe Novi Beograd

Kratki vodič za usluge agencije za selidbe

Angažovanje kompanije za selidbe fantastičan je način da predate neke, većinu ili sve svoje selidbene zadatke. U zavisnosti od vašeg budžeta, možete se odlučiti za angažovanje radnika sa kompletnom uslugom, ili možete izabrati usluge kompanije za selidbe koje su vam najvažnije-a to će umanjiti vaš stres na veliki dan.

Svaka kompanija za selidbe sa kojom radite imaće svoju listu usluga koje nudi, ali može biti korisno unapred znati kakve stvari možete očekivati, kao i usluge koje se možda ne oglašavaju, ali koje možete staviti zahtev za ako ste zainteresovani. Pročitajte našu kompletnu listu usluga selidbenih kompanija.

8 osnovnih usluga kompanija za selidbe

Svaki provajder je drugačiji, ali većina njih nudi mnogo više od dnevnog prevoza vaših stvari. Evo nekih usluga kompanija u selidbi koje možete koristiti za jednostavniji potez bez stresa-plus neke dodatne posebne usluge na koje vredi obratiti pažnju ako vam treba nešto konkretnije.

Pakovanje i raspakivanje

Mnogi ljudi smatraju da je pakovanje i raspakivanje najzamorniji i dugotrajan deo selidbe, i to potpuno shvatamo. Pa zašto ne biste u potpunosti preskočili ovaj korak i neka vaša kompanija za selidbe to uradi umesto vas? Kompanije za selidbe su profesionalci, posebno kada je u pitanju bezbedno pakovanje stvari i to u rekordnom roku. I kao bonus, oni čak mogu da isporuče i materijale za pakovanje (iako će to koštati dodatno, kao što možete očekivati).

Demontaža i ponovna montaža nameštaja

Baš kao što mogu pripremiti vaše manje predmete za preseljenje, kompanije za selidbe mogu pripremiti i vaš nameštaj. Ovo uključuje rastavljanje komada po potrebi, njihovo bezbedno umotavanje i, ako želite, sastavljanje svega u novom domu.

Utovar i istovar kamiona

Bez obzira na to što ne možete da podnesete sve teške terete ili jednostavno ne želite, možete unajmiti preduzeće za selidbe da utovari i istovari vaš kamion – čak i ako ćete vi voziti. Podizanje kutija i drugih teških ili glomaznih predmeta može biti opasno, a takođe može biti teško i efikasno ih postaviti u zadnji deo kamiona. Umesto toga prepustite stručnjacima i uštedite sebi probleme.

Prevoz vaših stvari

Krećete se preko ulice? Preko grada? Širom zemlje? Bez obzira na to koliko daleko morate ići, transport je jedna od najpopularnijih usluga svih kompanija u pokretu i odlična je alternativa za svakoga kome nije ugodno da sam vozi ogroman kamion. Lokalni potezi su prilično jednostavni, a seljači se voze pravo iz vašeg starog doma u novi, a vi za njim. Ako se krećete kroz zemlju, očekujte da će vam biti dostavljen rok u kojem možete očekivati svoju pošiljku, a koji može ili ne mora biti na dan kada ste sami stigli.

Odlaganje ambalažnog materijala

Svo to pakovanje rezultira velikim otpadom, od gomila kutija i odbačenog ambalažnog papira do plastične folije ispunjene vazduhom i sada beskorisne trake za pakovanje. Ako vam zvuči kao mnogo posla, imate sreće – mnoge kompanije u pokretu će umesto vas pravilno odložiti materijal za pakovanje, uključujući i to da sve što se može reciklirati radi.

Skladište za selidbene stvari

Kratki vodič za usluge agencije za selidbeAko ne nameravate da idete pravo iz stare kuće u novu – ili ako smanjite broj zaposlenih i još uvek nemate plan šta ćete sa određenim predmetima – pitajte preduzeće za selidbe o mogućnostima skladištenja . Neke kompanije za selidbe upravljaju sopstvenim skladišnim kapacitetima, dok druge imaju partnerstvo sa lokalnim provajderima skladišta i mogu vam pomoći da organizujete skladištenje po sniženoj ceni. Ako nijedna od ovih opcija nije moguća, oni takođe mogu transportovati vaše stvari do skladišta po vašem izboru i napuniti jedinicu umesto vas.

Upravljanje posebnim predmetima tokom selidbe

Određeni predmeti zahtevaju posebno rukovanje, poput skupih umetničkih dela, starinskog nameštaja, velikih muzičkih instrumenata, kolekcija vina i hidromasažnih kada. Ako želite da premestite neku od ovih stavki, obavestite provajdere unapred kako biste bili sigurni da imaju stručnost za rukovanje njima. Možda biste takođe želeli da razmislite o prelasku usluga kompanije od luksuznih selidbi, barem radi rukovanja određenim predmetima. To će vas koštati malo više, ali skoro uvek vredi trošenja.

Transport vozila

Treba da pomerite vozilo, ali ne možete sami? Vaši selidbenici će vam možda moći urediti rešenje za auto-prevoz ili vas barem uputiti u unapred proverenu transportnu kompaniju koja je specijalizovana za ovu vrstu usluge. Postoji nekoliko opcija za prelazak vašeg automobila od tačke A do tačke B, pa čak i ako vaš provajder ne može to sam da uradi, verovatno će vam pomoći da organizujete sledeću najbolju opciju.

Comments for this post are closed.