Kartonske kutije za selidbe - koliko vam je potrebno kutija?

Kartonske kutije za selidbe – koliko vam je potrebno kutija?

Mnogo ljudi ima tendenciju da planiraju unapred kad znaju da treba da se sele. Najbolji način da ovo uradite je da napravite kontrolnu listu stavki koje treba da pakujete, a zatim započnete pakovanje malih stvari u kutije i onda ih ostavite na sigurnom mestu. Kada se približava dan selidbe, započinje se pakovanje većih predmeta i smanjenje problema. Kako procenjujete broj kartonskih kutija koje će vam trebati? Imate celu kuću ili veliki stan za pakovanje i ima bezbroj malih predmeta koji moraju biti u kutiji. Bez brige, imao nekoliko saveta za vas.

Mi isporučujemo kutije za selidbe na vašu adresu besplatno – imamo najniže cene kutija za selidbe

Sa pravilnim planiranjem i pripremom, stres u toku selidbe se može znatno smanjiti. A najbolje se smanjuje ako izaberete našu agenciju za selidbe u Beogradu – Jeftine selidbe Beograd. Procena broja potrebnih kutija je skoro toliko teška kao i sam proces pakovanja. Dobar način da započnete vašu procenu broja kutija je da organizujete svoje stvari po kategorijama. Počnite tako što ćete proceniti broj kutija za posuđe, okvire za slike i ogledala, odeću, knjige i druge potrepštine. Sada možete kupiti iste kartonske kutije za selidbe za svaku stavku, ali morate biti sigurni da ih pakujete različito. Posuđe i čaše treba umotati u papirni ili obloženi sloj, dok se odeća jednostavno može baciti u kutiju ili kantu za smeće.

Bonus Savet: Ne zaboravite da kupite foliju za pakovanje sa vazdušnim mehurićima, papir za pakovanje i nekoliko rolni lepljive trake.

Kakve kutije za selidbe nabaviti?

Kartonske kutije za selidbe - koliko vam je potrebno kutija?Najbolje je kupiti sitne, srednje i velike kutije od kartonskih ili plastičnih kutija / kanti. Ove kutije će trajati duže i bolje štite vaše predmete. Neke kutije su dizajnirane za veće težine i krhke predmete. Manje kutije mogu se koristiti za krhke, male ili teže predmete kao što su knjige. Srednje kutije mogu se koristiti za kuhinjske predmete, igračke, elektroniku, CD-ove, DVD-ove i knjige. Veće kutije su za posteljinu, peškire, jastuke, kuhinjske predmete i odeću.

Bonus Savet: Kupite papir za pakovanje – novine će odraditi posao, ali će ostaviti crni ostatak na vašim predmetima.) Neće to nešto značajno uvecati cenu selidbe.

Takođe, budite sigurni da imate nož, šrafciger, ključ, čekić i markere pri ruci. Najverovatnije ćete morati da razdvojite i rasturite nameštaj, krevete, stolove itd. Potrebni će vam biti alati za razdvajanje. Markeri će vam pomoći da jasno označite svaku kutiju. Ovo će biti posebno korisno kada trebate onako umorni da se raspakujete.

Dakle, procenjuje se broj kutija …

Za selidbu sa samo 2-3 sobe verovatno ćete trebati oko 10 malih i 10 srednjih kutija koje će se povezati sa 3 velike kutije. Možete se izvući sa 1 rolnom trake i 1 rolnom papira za pakovanje.

Ako imate 3-5 soba za pakovanje, potrebno je oko 15 malih kutija, 20 kartonskih kutija za srednje veličine i 8-10 kutija malo većih. Trebalo bi da imate 2-3 rolne ambalaže i 2 rolne trake i papira.

Ako imate 5 ili više soba za pakovanje u vašem domu, bit će vam potrebno oko 25 malih kutija, 25 srednjih kutija i 15-20 velikih kutija. Uzimanje 3-4 rolne trake mora biti dovoljno.

Ovo bi trebalo da vam da grubu procenu koliko kutija za selidbe će vam trebati kada pakujete vaš dom.

Naš savet – angažujte nas da vas preselimo jer mi smo Jeftine selidbe Beograd. Zakažite odmah besplatnu procenu selidbe.

Comments for this post are closed.