Poslovna politika naše firme Jeftine selidbe Beograd je da što kvalitetnije obavimo selidbu po što je moguće nižoj ceni. U većini slučajeva cenu selidbe dogovaramo nakon što izvršimo besplatnu procenu selidbe. Da bi efikasno obavili selidbu potrebno je da sagledamo sve aspekte, da vi znate koliko će vremena trajati selidba. I ono što je najvažnije i što svakoga od Vas interesuje je to koliko će mene da košta selidba? Zato smo i uveli uslugu besplatna procena selidbe kako bi vam na licu mesta dali ponudu i kako bi se odmah mogli dogovoriti oko detalja i terminu selidbe.

Kako se vrši besplatna procena selidbe?

Dolazak i procena su potuno besplatni i ništa vas ne obavezuju

Kada se obratite nama za besplatnu procenu selidbe mi dolazimo u terminu koji vama odgovara, dajemo vam kompletnu ponudu selidbe i što je najvažnije nemate nikakvu obavezu da angažujete baš nas za selidbu. Izaberite onog ko vam ponudi najbolje uslove!

Parametri za besplatnu procenu selidbe

Besplatna procena selidbeDa bi što bolje odredili cenu selidbe potrebno je da nam pokažete šta se seli od nameštaja i stvari. Na procenu selidbe uglavnom dolazi direktor naše firme Petar Petrović koji učestvuje aktivno u svakoj selidbi sa radnicima. Potrebno je da osmotri kakvi su prilazi zgradi, stepiništa, koliko su uski prolazi i vrata. Da li u zgradi ima lift, koje je veličine i da li je ispravan. Da li je potrebno vršiti demontažu nameštaja i kasnije montažu na novoj adresi. Tu se možemo dogovoriti pa po potrebi možete smanjiti cenu selidbe ako ste spremni da sami izvršite montažu i demontažu nameštaja. Sigurno da je najkomplikovanija demontaža i montaža kuhinje. Zatim gledamo i računamo koliko je potrebno materijala za zaštitu vaših stvari, takođe da li sami pakujete stvari ili ih mi pakujemo. Dostavićemo vam kutije za pakovanje. Koliko imate stvari i da li je moguće izvesti kombi selidbe ili selidbe kamionom.

NA osnovu svega viđenog na licu mesta kada se analiziramo sve detalje oko selidbe, formiraćemo cenu i daćemo vam ponudu. Još jednom da napomenem da vas to ništa ne obavezuje. Ako vam cena odgovara ili hoćete da razmotrite neke ponude još, vi ćete nam se javiti ako se odlučite za našu agenciju za selidbe.

Nakon toga se dogovaramo ko svih detalja i termina oko selidbe.

Ako ste izabrali nas za selidbe – budite sigurni da ste napravili pravi izbor!

Olakšavajuće okolnosti: