Naša agencija „Jeftine selidbe Beograd“ posluje najviše na osnovu dobre preporuke kao ozbiljna i profesionalna selidba koja nema samo reč jeftino u svom nazivu, već je i to smisao našeg poslovanja. Za nas naši saradnici kojima smo radili selidbe imaju samo reči hvale jer ozbiljno pristupamo poslu bez obzira da li je to velika ili mala selidba.

NE POVEĆAVAMO CENU SELIDBE U TOKU SAME SELIDBE !!! 

Ono što ne znate je da postoje agencije za selidbe koje na dogovorenu cenu selidbe u toku selidbe dodaju i karikaju još mnogo izmišljenih troškova!

Cenu selidbe ćete znati pre nego što selidba počne

Cene selidbePre početka svake selidbe morate unapred znati cenu selidbe, a onda ćete se odlučiti ako Vam cena odgovara krećemo sa selidbom. Najviše radimo selidbe u Beogradu i medjunarodne selidbe.

Imamo veliki vozni park koji se sastoji od kombi vozila, kamiona sa pokretnom rampom i kamiona furgona različitih nosivosti. Na osnovu količine stana koji selite i količine stvari i robe koju treba da prevezemo odredićemo vozilo koje je najekonomičnije i dobiti tako najnižu cenu selidbe i prevoza.

Za naše stare i stalne klijente odobravamo posebne cene selidbe

Imamo još dosta pogodnosti koje možete saznati ako nas kontaktirate. Selidbe i cene variraju u zavisnosti od mnogih faktora, koliko se zahteva rada, truda i koliko kilometara treba preći.

Cenovnik selidbe informativnog karaktera

  • Mini selidba – selidbe garsonjera /prevoz + radna snaga/ od 4999 do 7999 dinara
  • Dvosoban stan /prevoz + radna snaga/ od 8999 do 12999 dinara
  • Kombi selidbe Beograd /prevoz + radna snaga/ od 2999 do 4999 dinara
  • Kombi prevoz u Beogradu od 1499 do 1799 dinara (van grada 29 din po pređenom kilometru)
  • Kamionski prevoz u Beogradu od 2999 do 4999 din (van grada od 39 do 49 dinara po pređenom kilometru

Plaćanje je moguće na sve načine, gotovina, račun, kartice … Redovni korisnici naših usluga imaju posebne pogodnosti, posebno se možemo dogovoriti sa pravnim licima.

Faktori koji utiču na cene selidbi

Dobro pogledajte koji sve faktori utiču na formiranje cene selidbe. Kada se odlučite za selidbu stana, poslovnog prostora, podruma, vikendice, informisaćemo Vas o svim uslovima i ponuditi najbolju moguću cenu selidbe.

Selidbe Beograd cene se određuju u zavisnosti od:

  • udaljenosti lokacije sa kojih se seli
  • broja spratova, da li postoji lift i koliko je upotrebljiv
  • da li je potrebna demontaža i montaža nameštaja, kuhinje i koliko
  • veličine stana i broja stvari od čega zavisi i broj ljudi koji učestvuje u selidbi
  • od broja stvari zavisi da li će biti kombi selidbe ili selidbe kamionom

Sve naše usluge i selidbe cene mogu promenjive u zavisnosti koliko ste planirali u vašem budžetu da izdvojite za selidbe. Tako da se možemo dogovoriti da neke stvari vi odradite, pa da dobijete povoljniju cenu selidbe. Svakako da ako su selidbe manje i cena je manja i zahteva selidbe kombijem koje su jeftinije.

Mi se trudimo da imamo najjeftinije selidbe u gradu. Pozovite nas za besplatnu procenu selidbe. Dobićete sve potrebne cene i informacije neophodne za selidbe.